we cover you online

Online Marketing impact voor hospitality en lifestyle merken met ambitie. Uw partner in strategie, social media, email marketing, design en content creatie.

Hoe we werken

1. Social media-strategie


Zomaar wat posten leidt niet tot online groei. Een stevige basis en strategie is een must.

Samen met jou werken we 2-3 dagdelen aan de hand van je marketing en merkstrategie aan de social media strategie van je bedrijf.

Het resultaat is je social media strategie met o.a.:

  • Je online doelstelling
  • De belangrijkste klanten inzichten
  • Waar zijn je doelgroepen online te vinden
  • Welke kanalen gaan we gebruiken, welke soorten content gaan we plaatsen.

De online strategie vormt de leidraad voor de maandelijkse contentkalender. Op deze manier is je doelgroep bijna dagelijks voorzien van interessante, converterend, activerende content.


                Scial Media-Marketing strategie

Geïnteresseerd in een strategie sessie om een goede basis neer te zetten?


2. Campagne & content creatie

Afhankelijk van het doel kunnen we samen met jouw bedrijf creatieve campagnes ontwikkelen en aantrekkelijke content maken. Alles afgestemd op de doelgroep, de kanalen en gericht op het genereren van interactie en groei.

Creatieve campagne ontwikkeling zoals o.a.inzet van social advertising voor boostcampagnes, inzet influencers, video's, quiz, wedstrijdenIs het doel bewustzijn creëren voor een bepaald onderwerp? Of jouw doelgroep activeren voor de aankoop van een nieuw product? De online doelgroep vergroten? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zorgen voor de uitvoering, monitoring en rapportage van de resultaten.

We ontwikkelen verschillende soorten content: video's, fotografie, illustraties, animaties, apps voor de verschillende social media-kanalen. 

Wil jij een succesvolle online campagne starten met een specifiek doel? We denken graag met je mee.


3. Social media-beheer

Social media consequent plannen en uitvoeren is net zo belangrijk als de inhoud. Niet altijd is er capaciteit en kennis binnen een bedrijf aanwezig om dit te doen. Wil jij de dagelijkse social media activiteiten of delen hiervan uitbesteden? 

Wij kunnen de dagelijkse uitvoering en monitoring van de verschillende aspecten van social media voor jouw bedrijf doen: opzetten van social media- pagina's, social media-beheer, inzet social advertising, analyse en reporting van online performance.


Voor social media beheer werken we met een pakket speciaal voor de MKB.

Heb je ondersteuning nodig bij de social media-beheer? We bespreken graag wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.